Martijn van Dam

Mijn naam is Martijn en ik zal aankomend jaar mijn Bachelor afronden. Daarnaast ben ik dit jaar ook
onderdeel van het 36 e bestuur van SHARE als Manager of External Relations. Binnen de Health Business Week commissie neem ik plaats al afgevaardigde van het bestuur. Het mooie aan de Health Business Week is de voortgang te zien die de commissie maakt en om te zien hoe de week steeds meer vorm te zien krijgen.

Ik heb altijd opgekeken tegen de Health Business Week en dat ik de mogelijkheid heb gekregen om deze
te organiseren, is geweldig. Ik heb er alle vertrouwen in dat de Health Business Week het meest diverse
programma ooit heeft en dat we hierdoor studenten inzicht kunnen bieden in vele verschillende
sectoren.
Ik hoop dat jullie alle kansen aanpakken die de Health Business Week aanbiedt en ik hoop jullie te zien in Februari!